sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kesälomareissussa!

Koko kesäloma on ollut mahtava, on tullut reissattua lähes ympäri Suomea ja käyty hienoissa paikoissa. Kaksi koukuttavaa ja houkuttavaa paikkaa olivat Tapion kauppa ja Helmien talo. Ilokseni pyyntööni käydä ostoksilla vastattiin myöntävästi ja niinpä pääsin kuluttamaan muutamia euroja molemmissa liikkeissä.

Tapion kauppa on neulojien keskuudessa hyvinkin tunnettu laajan valikoimansa ja ystävällisen palvelun ansiosta. Itselleni yritys oli uusi tuttavuus, sillä yleensä neulon Novitan langoilla, joita saa isommista marketeista ihan mukavasti. Viime kesänä googlailin ja vertailin lankakauppoja ja silloin huomasin ensimmäisen kerran myös Tapion kaupan. Itse liike sijaitsee Päntäneellä, mutta onneksi on nettikauppa.



Ostin muutaman kerän lankoja, entiset olen saanut kiitettävästi kulutettua pois. Tälläkin hetkellä on kyllä jo yksi neuletakki tekeillä, saa nähdä milloin ehtii aloittamaan näillä ihanuuksilla: Karisma ja Muskat.







Helmien talo sijaitsee Virroilla. Ensimmäisen kerran kävin siellä avajaisviikolla, kaksi vuotta sitten avajaistarjousten houkuttelemana. Tänä kesänä kävin sitten liikkeen 2-vuotis synttärijuhlaviikolla, jolloin ostoksista sai taas mukavasti alennusta. Liike on vanhassa, isossa kyläkoulussa ja helmet ovat vallanneet useamman huoneen! Liikkeessä on esillä valmiita koruja esimerkkeinä sekä myytävänä. Helmien talo järjestää myös kursseja. Ostin muutaman nauhan makeanvedenhelmiä ja muutamia metalliriipuksia ja linkkejä. Hurmaantukaa helmistä ja käykää ostoksilla!




Ei kommentteja: